40 dkg sertéskaraj
40 dkg trappista sajt
40 dkg sonka
40 dkg gomba
tojás, liszt, morzsa a panírozáshoz
étolaj a sütéshez
40 dkg burgonya
friss zöldség, citrom a díszítéshez
Nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető, és nagyon laktató ebédet készíthetünk.
A sertéskarajt egyenlő szeletekre vágjuk és kiklopfoljuk, enyhén sózzuk.
A sajtot, sonkát, gombát rétegesen egyik hús szeletre helyezzük és a másik szelettel lefedjük.
Hústűvel összetűzzük és bepanírozzuk.
Forró olajban kisütjük, majd kicsit ferdén kettőbe vágjuk.
A burgonyát megtisztítjuk, vékony szeletekre vágjuk és forró olajban kisütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.