Hozzávalók:
80 dkg csirkemell
25 dkg trappista sajt
25 dkg szeletelt sonka
25 dkg lapka sajt
ízlés szerint só
2 kávéskanál őrölt bors
1 kávéskanál pirs paprika
1 evőkanál olaj
1 nagy pohár tejföl
3 gerezd fokhagyma
Elkészítés:
A húst alaposan megmosom, majd szép szeletekre vágom. Klopfolás után sózom, borsozom. A sonkaszeletet ráfektetem a húsra, arra 1 szelet lapka sajtot teszek, felgöngyölöm, majd fogpiszkálóval rögzítem. Ezután jénaiba fektetem a tekercseket, és előmelegített sütőbe helyezem. Amikor a hús már hófehérre sült, a tejfölbe teszek egy kis borsot ,sót pici piros paprikát és a zúzott fokhagymát .Jól kikeverem és ráöntöm a húsra majd megszóróm reszelt sajttal, visszateszem, és addig sütöm, míg a sajt megolvad rajta.
Köretként rizst ajánlok és lehet friss salátát is adni hozzá
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.