Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek receptek » Göngyölt hús káposztaágyon

felvitel dátuma: 2012-11-07 14:59:36       mai nézettség: 1       nézettség: 1711
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

1 kg savanyú káposzta

8 szelet sertéshús  /comb, lapocka, tarja/

8 szelet sonka

2 db alma

1 db hagyma

tárkony

só, bors, vegeta

olaj

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 45 perc

Elkészítés:

A húst kikloplfoljuk és fűszerezzük sóval, borssal, vegetával.

Mindegyik hússzeletre rakunk egy kis káposztát, 1 szelet sonkát és 1/4 almát. A húst feltekerjük és hústűvel összetűzzük. Kevés olajon hirtelen megsütjük, hogy piros legyen a hús. Ha megsült, kivesszük az olajból egy tányérra. A maradék olajon kicsit megpároljuk a káposztát, majd hozzáadjuk a felszeletelt hagymát, megyszórjuk tárkonnyal és a tetejére rakjuk az elősütött húsokat. Kb 45 percig fedő alatt készítjük.

Jó étvágyat hozzá !

Szakács: Zsuzsa50


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.