felvitel dátuma: 2014-02-11 12:21:29
mai nézettség: 1
nézettség: 1219
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
1 nagy krumpli , vagy 2 kozepes, 1 kis fej hagyma,5-6 olivabogyo,petrezselyem,3-4 ek liszt,1 tojas,so,bors,1/4-1/2 sargarepa,szeletelt gomba,vegeta,2-3 gerezd fokhagyma
Előkészületi idő: 10 perc
Sütési idő: 5 perc
Elkészítés:
Egy talba nagy lyuku reszelon belereszelem a megmosott,megpucolt krumplit es hozzaadom a tojast,a nagy lyuku reszelon lereszelt sargarepat,a szelet gombat,lisztet,so,bors,vegeta,szeletelt olivabogyot,a zuzott vagy reszelt fokhagymat,az aprora vagott hagymat es osszekeverem.Suru masszat keszitek.( ha nem eleg suru liszttel suritem) Olajozott forro serpenyobe szedem egy evokanal segitsegevel.Kicsit megnyomkodom,hogy laposak legyenek,majd mind ket oldalat pirosra sutom
Szakács: evi
Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!