Éhes lettem!!!!!!!!!!!!
Mivel rossz idő volt, ezért elmaradt a grillezés. Sütőben sütöttem meg a két napja bepácolt húsokat. A végeredmény fincsi lett.
A húst megtisztítom. Elkészítem a páclét, az olajat összekeverem az ízlés szerint hozzáadott fűszerekkel, majd a húst bepácolom, mindkét oldalát beleforgatom, egy tálba beleteszem és lefedve hűtőben hagyva pácolom. Nekem ez két napra sikeredett, jól összeértek az ízek. Egy nagy tepsibe helyezem a húst és pici vizet öntök alá, lealufóliázom és előmelegített sütőben 200 fokon kb. 60-75 percet sütöm, majd leszedem az alufóliát. Légkeverésesen pirítom a hús mindkét oldalát kb. 5-10 percig, ha nincs, akkor kb. 10-10 percig, míg piros lesz. A család sült burgonyával és lesózott paradicsom és hagyma salival, picik sóskafőzivel ették.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.