2 egész csirkemellfilé
kb,1 dl olaj
1 teáskanál fokhagymás fűszerkeverék
1 teáskanál flekken fűszerkeverék(gyorspác)
1 teáskanál szárnyas fűszerkeverék
A csírkemellet kis érmékre felszeletelem.
Egy tálba beleteszem az összes fűszert és elkeverem az olajjal.
Ebbe teszem a csírkemellet,jól összekeverem,és 1-2 órát pácolom.
Közben többször átkavarom,hogy minden szelet jól felszívja a pácot.
Egy serpenyőt felhevítek és a saját páclevében oldalanként másfél perc alatt megsütöm.
Akár feltétnek,vagy salátákhoz kiválló,könnyű étel.
Jó étvágyat!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.