felvitel dátuma: 2014-01-18 10:48:52
mai nézettség: 1
nézettség: 863
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:
2 kg szelet hus, so. Pacle: 3 dl olaj,fokhagyma,komeny,bors,chili,kakukkfu,majoranna,keves orolt mustarmag vagy 1 tk mustar. Suteshez : olaj,hagyma a racs kenesehez.
Előkészületi idő: 15 perc
Sütési idő: 30 perc
Elkészítés:
A paclehez valokat jol osszekeverem,majd a szelet husokra ontom es hutoben jol osszeerlelem az izeket.legjobb 1 ejszakat hagyni,de min. 1-2 orat.sutes elott a szelet husokat kiveszem a paclebol es megsozom,majd olajba martott hagymaval megkenem a grillsuto racsat es rateszem a husokat sulni.( 1 hagymat felbevagok villat szurok bele ,majd olajba martogatva kenegetem a racsot suteshez.igy a husunk nem tapad oda) a szelet husokat keszre sutom es talalom. Jo etvagyat!
Szakács: evi
Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!