Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Grízes habos Csilditől

felvitel dátuma: 2022-02-13 20:01:14       mai nézettség: 1       nézettség: 473
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

1 cs leveles tészta mirelit

1 cs vanília puding

0,5 l Hulala tejszín habalap

15 dkg cukor

½ l Tej

15 dkg ráma

10 dkg búzadara

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 25 perc

Elkészítés:

A mirelit leveles tésztát kiengedjük ,megszurkáljuk villával és előmelegített sütőben 200 fokon 20-25 perc alatt megsütjük

Amíg  sül a grízből tejből pudinggal cukorral krémet főzünk.

Majd a rámát a tűzről levéve hozzáadjuk és még melegen rátesszük a krémet a  kész tésztára.

Felverjük a habot és  a tetejére rakjuk.

Gyorsan elkészül és finom .

Hűtőben hagyjuk kicsit pihenni ,fogyasztás előtt

Szakács: Csildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.