Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Grízes mézes

felvitel dátuma: 2012-12-24 08:20:28       mai nézettség: 1       nézettség: 3237
részletes recept
Hozzávalók 10 személyre:

A tészta hozzávalói:50 dkg. liszt, 5 dkg. zsír,2 tojás,3 evőkanál tej, 2 evőkanál méz, 15 dkg. porcukor, 1 kávés kanál szódapor.

Krém: fél liter tej, 5 dkg búzedara, 1 cs. vaniliás cukor, 20 dkg. margarin, 15 dkg. cukor., kevés lekvár.

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 4 perc

Elkészítés:

Elkészítés: A hozzávalókat egy tálba mérem, és jól összegyúrom. Lisztezett deszkára téve 4gombócot készítek. Vékonyra nyújtom, és mndegyik lapot lisztezett tepsi hátán megsütöm.Hamar sül.

A tejben a vaniliás cukorral a darát felfőzöm, hűteni teszem. A margarint a cukorral kikeverem, és a kihűlt krémhez adom. Jól összeforgatom.

Összeállítás: A krémet 3 részre osztom. az első lapot megkenem krémmel, majd a második lap következik. Lekvár, kicsit várok, míg beissza, majd krém, és az utolsó lap. Másnap szeletelhető.

Szakács: Anna


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.