Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Grízes tészta

felvitel dátuma: 2015-07-31 13:54:49       mai nézettség: 1       nézettség: 884
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:
25 dkg. széles metélt,
7 - 10 dkg. búzadara,
kevés olaj a gríz pirításához,
baracklekvár az ízesítéshez,
csipetnyi a főzővízbe,
porcukor a tetejére.
Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 15 perc

Főzési idő: 15 perc
Elkészítés:
Lobogó vízben, amibe egy csipetnyi sót is teszel főzd meg a tésztát. (a sót nem érdemes elhagyni, mert kiemeli az ízeket)
Egy serpenyőben folyamatosan kevergetve pirítsd meg a darát, és mikor aranybarna, keverd a lecsepegtetett főtt tésztához. baracklekvárral, porcukorral tálald, de ha túl kemény a lekvár kevés vízzel lazíts rajta
Fiatalkorom menzai élményeit idéztem fel ezzel az étellel.
Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.