Feltétlenül kipróbálom, nagyon jó ötletnek tartom! :)
zöldborsó, sárgarépa, petrezselyem+ zöld, gríz 1 ek., tojás 1, zsiradék (kevés), só, bors, zöld paprika, paradicsom.
A zöldséget felaprózom, kevés zsiradékon párolom. Közben 1 tojás fehérjét felverek (elhagyható), majd összekeverem a tojás sárgájával, pici sóval. Hagyom állni 10-15 percig, míg a gríz megszívja magát, majs teflon serpenyőben kevés olajon átpirítom mindkét oldalát. Ha kihült, apró kockákra vágom, majd belefőzöm a leves - sokkal ízesebb, mint a grízgaluska.
Nagy felfedezés: legutóbb nem volt otthon grízem és kuszkusszal pótoltam jobb, mutatósabb (nagyobb szemű) és hamarabb megfő.!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.