A gulyáslevest kétféleképp készítettem, a család burgonyával ette én pedig burgonya helyett karalábéval, azzal helyettesítettem paleoban.
A húst megtisztítom és felkockázom. A vöröshagymát megpucolom és kevés zsíradékon megpirítom, hozzáadom a kockára vágott paprikát, együtt pirítom. Mikor üveges a hagyma, só, tört pirospaprika, összekeverem és kevés levet öntök hozzá, beleteszem a húst, majd egy kevés babérlevelet, borst, picit főzöm. Mikor félig megfőtt a hús, kb. fél óra, akkor hozzáadom a felnegyedelt répát és zöldséget, kockára vágott karalábét. Főzöm, megkóstolom és ízesítem még, amit kíván, kevés gulyáskrémet nyomok bele (elmaradhat), aztán mikor már háromnegyedig megfőtt a hús és félig a zöldség, beleteszem a burgonyát, amit kokcára vágtam. Készre főzöm. Én karalábét ettem burgonya helyett, paleo.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.