Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús étel recept » Gyömbéres halragu

felvitel dátuma: 2014-06-07 19:10:07       mai nézettség: 1       nézettség: 3022
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
50 dkg tengeri halfilé
8 db újhagyma, zöldjével együtt
2 db kápia paprika
6 gerezd fokhagyma
4 cm friss gyömbér
2 ek olívaolaj
0.5 dl főzőtejszín
, bors ízlés szerint
Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:
Lereszelem a gyömbért, és az áttört fokhagymával együtt, egy serpenyőben az olajon megdinsztelem.
Ezután hozzáadom a felkockázott halat, sózom, borsozom.
Pár perc múlva, bele teszem a felkarikázott újhagymát, és a felkockázott paprikát. Óvatosan kevergetem, inkább rázom, hogy ne törjön a hal.
10 perc pirítás után beleöntöm a tejszínt, megforralom és tálalom.
Szakács: LigetiK


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.