Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek / baromfi recept » gyömbéres hús

felvitel dátuma: 2016-08-19 16:17:29       mai nézettség: 1       nézettség: 853
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
  • 60 dkg sertés, pulyka vagy csirkehús (nálam most pulykamell)
  • Kb. fél l tejföl
  • Húspáchoz:
  • 1-2 dl olívaolaj
  • 2 gerezd frissen préselt fokhagyma
  • 1 teás kanál gyömbérpor vagy friss reszelt
  • Fél teás kanál kurkuma
  • Fél teás kanál fűszerpaprika vagy édes chilipor
  • Fél teás kanál cukor
  • Bors, ízlés szerint
Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 40 perc
Elkészítés:

A húst felkockázzuk vagy csíkozzuk. A páchoz összekeverjük a hozzávalókat, beleforgatjuk a húst és kb. 1 órára betesszük a hűtőbe (akár többet is). Egy magasabb falú serpenyőben felforrósítjuk az olíva olajat és a húst a páccal együtt aranybarnára sütjük, majd egy tálba tesszük és leöntjük megmelegített tejföllel.

Szakács: Gita


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.