Nagyon jól néz ki,de nekem a receptedben a liszt és a porcukor mennyisége nem teljesen világos,ha ezt megírnád pontosabban,megköszönném.
Hozzávalók: liszt 0,30, sütőpor 1/2 csomag, olaj (vaj)1,5 dl., porcukor 0,25, tojás 4, 1 van.cukor, 1 citrom héja, 1,25 dl. kész szörp (én bodzát készítettem)
A szárazat a szárazzal, a nedveset a nedvessel összekeverjük, majd a lisztbe lassan hozzáadjuk a tojás-cukor-sütőpor keveréket. A tetejére valamilyen gyümölcs, nekem rebarbara volt lefagyasztva, megkenjük olajjal vagy vajjal a tetejét. Kb.20 perc alatt kész, 200 fokon, gázsütőbe 3. fokozaton sül.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.