1 kg pulyka vagy sertéscomb csont nélkül
2 db kígyóuborka
4 db paradicsom
6 db tv paprika
1 szál póréhagyma
4 fej lilahagyma
1/2 fej fejes káposzta
gyros fűszerkeverék
só
A tzatzikihez:
1 db kígyóuborka
1 nagy doboz joghurt
só
őrölt fehér bors
3-4 gerezd fokhagyma
Előkészítés:A húst csíkokra vágjuk.A zöldségeket felkockázzuk a káposztát vékony szeletekre vágjuk.A tzatzikihez az uborkát vékony csíkokra vágjuk vagy lereszeljük.
Elkészítés:A tzatzikihez az uborkát lesózzuk,kinyomkodjuk.Elkeverjük a joghurttal,őrölt borssal és az átnyomott fokhagymával majd a hűtőbe tesszük tálalásig.
A húst serpenyőben vagy grillen megsütjük,befűszerezzük.
Sült burgonyát készíthetünk mellé.
A zöldségeket a hússal és a tzatzikivel tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.