Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Gyulai apró pecsenye

felvitel dátuma: 2015-03-14 16:21:13       mai nézettség: 1       nézettség: 1258
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
1 kanál mangalica zsír,
60 dkg. sertés lapocka,
1 szál gyulai kolbász,
1 fej vöröshagyma,
3 gerezd fokhagyma,
1 db. kaliforniai paprika,
2 db. hámozott paradicsom,
1 kávéskanál őrölt pirospaprika,
só, frissen őrölt bors,
kevés őrölt kömény.
Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 35 perc
Elkészítés:

A zsíron a hagymát megdinszteljük, majd hozzáadjuk a kockákra vágott húst, a feldarabolt  paradicsomot, a fokhagymát, és az apróra vágott paprikákat.  Őrölt paprikát teszünk hozzá, majd összekeverjük. Sóval, borssal, köménnyel ízesítjük. Összekeverjük, majd a karikára vágott kolbász is hozzákerül. A kolbászt a legvégén adjuk hozzá, mert ez minden előkészítés nélkül is fogyasztható. Ha korán adjuk az ételhez szétfőhetnek a vékony kolbászkarikák, ha későn, nem adja át a kitűnő aromát az egész ételnek

Soós tésztával tálaltam.

Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.