6 kanál liszt ,,nagymama tika liszt, 5 db tojás,15 dkg kristály cukor,1 vaníliás cukor,1 sütőpor, 1 nagyobb méretű gyümölcs torta forma,,amitt jól ki kenünk vajjal,és meg hintjük liszttel............a töltelékhez,1 vaníliás pudingpor,és 3 kanál cukor,és 1 színes tselatin,egy kicsi zacskós,és szúken fél liter tej,és két féle gyümölcs,én banánt,és egy jól érett nagy narancsot karikára szeltem.2 csomag tejszinhabpor, másfél dl tej.
tojásokat szét választjuk,és a sárgájába bele tesszük a cukrott,a vaníliás cukrott, a sütőport,először fel verjük robot géppel keményre a tojás fehérjét,és ezután a sárgája ami össze van készítve egész világosra ki keverem ,a robot géppel,és a liszt felét lassan hozzá szórjuk,és lasan keverjük tovább,amikor az egész lisztett hozzá adtuk,akkor az elő készített formába tesszük....a pudingot másfél dl tejben 3 evk cukorral el kerjük csomó mentesre,és a forrásban lévő tejbe öntjük,és csomó mentesre kevergetve keményebbre főzzük,és a torta forró sütőben szúk 15 perc alat meg sül,és a pudingot a tortára öntjük,és még gőzől,el készítjük a gyümölcsöt,amit meg hámozunk,és karikára szeljük,és a puding tetejére ízlésesen el osztjuk,és a zselatin port másfél dl vízzel ,egy evők cukorral csomó mentesre keverjük,és a forrásnél a lángot el zárjuk,és kevergetve hagyjuk ki hülni,hamar meg dermed......a gyümölcsök is a tortára el vannak szépen helyezve,akkor a zselatint ügyesen rá öntjük a torta tetejáre,és egy csomag tejszínhabbport másfél dl tejjel keményre fel verünk,és ezzel díszítjük,a gyümölcs tortát.és kész.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.