Hozzávalók (16 szeletes tortához):
Elkészítés:
Pofon egyszerű! Kisütöm a piskótát, amit miután kihűtöttem nem vagdosom fel, hanem egyben visszarakom a tortaformába.Megmagasítom a formát, és a kikevert krémemet rákenem, jó vastagon.
Majd dermesztem. Ezután körbevágom a forma oldalát,és leveszem a keretet.Ízlés szerint díszíthető.
A krém: A zselatint feloldom vízben, és a félig felvert tejszínhez csorgatom, miközben folyamatosan verem, keményedésig. Egy nagy tálban összekeverem a joghurtot a zselatinos tejszínhez. Ízlés szerint tovább ízesítem.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.