Hmmm,ez nagyon jól hangzik.:)
Végre nem fagyasztóból kellett elővenni hozzá a gyümölcsöket.
Saját termésű cseresznye és meggyből, valamint alma és barack befőttből.
A gyümölcsöket megtisztítom és az almát, barackot felvagdosom apró darabokra.
Az összes gyümölcsöt fazékba helyezem, megszórom a cukorral és a szegfűszeggel, majd felöntöm vízzel. Felteszem forrni, mikor már egyet forrt, beleteszem a fahéjat és lejjebb veszem a lángot.
Aztán mikor majdnem kész, akkor a vanília pudingport egy kevés vízzel kézi habverővel csomómentesre elkeverek és besűrítem vele a levesem.
Még hagyom egyet rottyanni, pár perc és kész is.
(Paleoban én magamnak ki szoktam venni a levesből habarás előtt és szezámliszttel habarom be egy kevés zabtejszínnel elkeverve.)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.