Fél kg túró
3 dl tejszínhab
édesítószer ízlés szerint
1 citrom reszelt héja
1 csomag habfixáló
25 dkg mélyhűtött ribizli
néhány citromfű bóbita
A túrót áttöröm. Hozzáadom az édesítúszert, a reszelt citromhéjat. A tejszínt a habfixálóval keméy habbá verem, óvatosan a túróba forgatom. Végül a fagyott ribizlit adom hozzá. Néhány szemet félre tteszek a díszítéshez. Hűtőbe teszem tálalásig. Közvetlen tálalás előtt citromfű bóbitákkal díszítem. Nekem a kertben van kétszer termő málna és eper és szeder is. Így nyár végén is szépen tudtam díszíteni. Ha nincs ilyen .friss gyümölcsünk, mélyhűtött is alkalmas rá.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.