1 dl hideg tejet elkeverünk 2,5 dkg zselatinnal a Konyhaművész Mérőkancsóban. 2 dl tejet felforralunk a Mesterszakács Nyeles Főzőedényben, majd feloldjuk a forró tejben a 15 dkg kristálycukrot. Összekeverjük a zselatinos tejet a cukros tejjel és langyosra hűtjük.
Közben a túrót kikeverjük a vajjal az Új Hullám Tálban, hozzáadjuk a vaníliás cukrot, majd a kihűlt zselatinos masszával összekeverjük.
A Szilikon Király formába öntjük a massza felét. Rátesszük a gyümölcsöket, utána befedjük a babapiskótával, végül a maradék masszát is ráöntjük.
Másnapig a hűtőbe tesszük.
Tálaláskor a tálcára borítjuk a kész tortánkat és az Új Generációs Sajtkéssel szeleteljük.
Megjegyzés:A Sajtkés speciális kiképzésének köszönhetően, nem tapad hozzá sem sütemény, sem a sajt, ezért javaslom minden sütemény, sütés nélküli sütemények szeletelésére is, vagy éppen hidegtálak szeleteléséhez.
Elkészítéshez javasolt Tupperware termékek:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.