Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves / meleg recept ( tálaláskor ) » Habart burgonyafőzelék Katától

felvitel dátuma: 2019-02-18 18:40:31       mai nézettség: 1       nézettség: 631
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

1,5 kg burgonya
3 dl tejföl
2 ek. liszt
1 tk. pirospaprika
3-4 babérlevél

ecet
édesítő

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

A burgonyát megtisztítjuk, mossuk, majd karikára vágjuk, annyi vízbe tesszük fel főni, amennyi ellepi, hozzáadjuk a babérlevelet, sózzuk.
Amíg fő, elkészítjük a habarást.
A lisztet, tejfölt, pirospaprikát összekeverjük, annyi hideg vizet teszünk hozzá, hogy elkeverve palacsintatészta sűrűségű masszát kapjunk.
Amikor megfőtt a burgonya, beleöntjük a habarást, (át is szűrhetjük) egyszer felfőzzük és levesszük a tűzről.
Ízlés szerint ecettel, édesítővel ízesíthetjük.
Jó étvágyat hozzá!
saját régi receptem

Szakács: Kata


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.