A tojások fehérjét elkezdjük robotgéppel felverni. Amikor már kezd kifehéredni, habosodni, állandó keverés mellett, kanalanként adjuk hozzá a porcukrot, és addig verjük, még majdnem teljesen kemény habot kapunk. Ekkor először adjuk hozzá az ecetet, majd a kukoricakeményítőt, és verjük még 1-2 percig, hogy a hab teljesen kemény állagú legyen. A tepsit béleljük ki sütőpapírral, majd három 20 cm átmérőjű kört formázzunk a keményre vert habból. (2 tepsire lesz szükség a 3 tortalap sütéséhez, én egy 20 cm átmérőjű lábassal rajzoltam elő a köröket). Melegítsük elő a sütőt 130 fokra, majd helyezzük be a tepsiket, és légkeveréssel 60 percig szárítsuk a lapokat. Ezután kapcsoljuk ki a sütőt, és hagyjuk még kb. 30 percig csukott ajtónál száradni, ezután vegyük ki, és hagyjuk teljesen kihűlni.
Az epret alaposan mossuk meg, majd csepegtessük le. Ezután botmixerrel pépesítsük, vagy villával nyomkodjuk össze. A mascarponét keverjük simára a vaníliás cukorral, és ízlés szerinti porcukorral. Ezután keverjük hozzá az epret, majd apránként a keményre felvert Meggle cukrászhabot is. Ezzel a krémmel kenjük meg a lapokat úgy, hogy a tetejére is hagyjunk a krémből, azt is kenjük meg vele. A csokoládét olvasszuk fel egy kis étolajjal, és csurgassuk a krém tetejére. Ahogy megköt a csokoládé, rögtön fogyasztható! Eper szemekkel lehet díszíteni a tetejét!