Hozzávalók:
A tészta: 30 dkg liszt, 20 dkg ráma, 8 dkg porcukor, 2 cs vaníliás cukor, fél sütőpor,csipet só,1 citrom reszelt héja, 1 tojássárgája, |
Töltelék: ½ rum, 5 dkg mazsola, 50 dkg őszibarackbefőtt, 6 tojás, 5 x 5 dkg porcukor, 1 citrom reszelt héja, 30 dkg őrölt mák, ½ kk. őrölt szegfűszeg, ½ kk. fahéj,2 – 4 ek zsemlemorzsa 5 dkg ráma |
Hab:4 tojásfehérje, 20 dkg porcukor, 2 kk, citromlé |
Elkészítés: |
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, fóliába csomagoljuk, 1 órára a hűtőszekrénybe tesszük. |
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.