Kiolvasztom a leveles tésztát. Ha már nyújtható akkor szép vékonyra kinyújtom. 2 cm-es csíkokra felvágom.Habrolóformára vagy olcsóbban is megoldható egy boltban vásárolt “seprűnyelet”10cm -es darabokra felvágjuk és jól kifertőtlenítem és ha kiszáradt akkor már használható. Bevonom alufóliával. Szépen feltekergetem rá a feldarabolt tésztát és mehet a sütőbe. Ha kisült akkor készítem el a habot. Gőz felett a porcukrot a vaníliát a tojást fehérjét a citromlevét jól felverem, míg krémállaga nem lesz. Mikor már jó akkor szépen bekanalazom a habzsákba és megtöltögetem a tésztát és utána megforgatom porcukorba és lehet tálalni. Jó étvágyat hozzá!Kb 25db van 1 adagból.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.