Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves étel recept » Hagymakrémleves

felvitel dátuma: 2011-03-05 21:45:48       mai nézettség: 1       nézettség: 2901
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

5 db nagy fej vöröshagyma

2 fej lilahagyma

3 gerezd foghagyma

oliva olaj

lenmag olaj

tökmag olaj

bors

reszelt sajt a tetejére

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

oliva olajon megfonnyasszuk a vöröshagyma felét, amit karikára vágtunk, majd a másik felét is rátesszük, amit kockára vágtunk. Legvégül a lila hagymát, amit szintén karikára vágtunk és a foghagymát is. Felöntük vízzel. Lefedjük. jó 15 perc főzés után összturmixoljuk, ízesítjük.

Tálalás előtt ráöntjük a lenmag- és tökmag olajat és meghintük reszelt sajttal

 

Jó Étvágyat!

Szakács: melinda-angel


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.