Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hájas lekváros

felvitel dátuma: 2013-10-05 16:23:49       mai nézettség: 1       nézettség: 1243
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

1 kg liszt, 5dkg élesztő,2 egész tojás, csipet , 1 ek. cukor, tej, kb. 20 dkg darált háj.

Előkészületi idő: 0 perc

Sütési idő: 25 perc

Elkészítés:

A lisztből élesztőből, cukorból, tojásból, sóból, és tejből rugalmas kelt tésztát készítünk, duplájára kelesztjük. Amikor megkelt, kinyújtjuk és rákenjük a darált hájat és hajtjuk. Fél óránként, összesen háromszor hajtogatjuk, majd kinyújtva kockákra vágjuk, mindegyik közepére , kiskanállal szilvalekvárt teszünk, és félbehajtjuk.Tepsire tesszük, még kelesztjük egy kicsit, azután megkenjük tojással és kisütjük. Tálalás előtt meghintjük kevés porcukorral.

Szakács: Rózsi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.