4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
20 dkg parast kolbász
3-4 db csemege uborka
2 db tojás
só
őrölt fekete bors
liszt
étolaj
grill fűszer
Előkészítés:A tojásokat megfőzzük,kihűtjük.Az uborkákat apróra vágjuk.A kolbászt ledaráljuk.A tojásokat megpucoljuk,lereszeljük.A hússzeleteket kiklopfoljuk,sózzuk.
Elkészítés:Összekeverjük a lereszelt tojásokat,apróra vágott uborkát és a darált kolbászt,Ízesítjük borssal és sóval/ha szükséges/A tölteléket a hússzeletek egyik oldalára halmozzuk majd ráhajtjuk a hús másik oldalát.A hús oldalait fogvájóval összetűzzük,megszórjuk grill fűszerrel majd lisztbe forgatjuk és olajban mindkét oldalát szép pirosra sütjük.
Tálaláskor a fogvájókat eltávolítjuk,a húst felvágjuk.Gombás rizst készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.