Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Halászlé

felvitel dátuma: 2020-05-17 17:59:27       mai nézettség: 1       nézettség: 826
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

 

2kg vegyes hal (ponty törprharcsa, keszeg ikra )

2 fej vöröshagyma,

1 szem paradicsom

csípős zöldpaparika pár karika

4 halászlé kocka

Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 60 perc
Elkészítés:

A halat megtisztítjuk, felszeleteljük és lesózzuk. Vöröshagymát feldaraboljuk beleteszük a paradicsomot a zöldpaprika karikákat és egy kevésvízen feltesszük a fazékban főni. A kockákat  egy edényben beáztatjuk. Kb 20 perc, félóra múlva  a hagymát összeturmixolom és felöntöm annyi vízzel  amennyi halászlét szeretnék.Felforr beleteszem a kockákat, a halat és pios paparikát , Kb 20 perci főzöm. ( vigyázzunk, a halat akkor szabad beletenni ha forr a lé, mert különben szétmálik)

Szakács: Etelka


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.