Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves / meleg recept ( tálaláskor ) » Halászlé 2

felvitel dátuma: 2011-10-11 10:12:53       mai nézettség: 1       nézettség: 2280
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
  • 2 kg ponty szeletelve megpucolva
  • 1 ek. só plusz a besózáshoz
  • 4 ek. tört pirospaprika
  • 3-4 fej vöröshagyma lereszelve
  •  csípős paprika diszítésnek, ízesítésnek
  • gyufatészta köretnek
Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 35 perc
Elkészítés:

A halat megpucolom, megtisztítom, felszeletelem, besózom. A legjobb előtte való nap besózni este és akkor finomabb másnap főzve. A halszeleteket a fazék vagy lábos aljára helyezem, majd rá a lereszelt vöröshagymát, felöntöm 2 kg halnál kb. 2,5 l hideg vízzel és felforralom, mikor felforrt, kb. főzöm még negyedórát. Beleteszem a tört pirospaprikát és a sót és főzöm még kb. 20-30 percet maximum. Tálalás gyufatésztával a legjobb, a házilag gyúrt.

A halászlé finomabb lehet, ha többféle halból készül.

Szakács:


Film link: http://henimodernkonyhaja.blogspot.com

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.