Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Halhab pirítóssal.

felvitel dátuma: 2015-05-21 09:24:14       mai nézettség: 1       nézettség: 1071
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
300 g filézett, főtt hal
200 g halikra
2 ek tejföl
300 g krémsajt
1 ek citromlé
1 ek reszelt torma
frissen őrölt bors
1 ek olívaolaj
Előkészületi idő: 30 perc


Elkészítés:

A megfőtt, szálkamentes halat mixerben finomra aprítjuk. Egy tálban összekeverjük a halhúst, a krémsajtot, az ikrát, a citromlét, a reszelt tormát, a sót és borsot. A tejföl hozzáadása után ismét jól elkeverjük.

Megkóstoljuk, és ha szükséges, még sózzuk, borsozzuk. Át lehet nyomni szitán is, de ha jól dolgozunk, erre nincs szükség.

Pirítóson tálaljuk.

Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.