Hozzávalók: 50 dkg. harcsa filé. 2 nagy hagyma, 1 paradicsom,1 zöld paprika,/ nekem nem volt/ ezért a darált paprikámból tettem bele,zsír, vagy olaja sütéshez, só, őrölt piros paprika.
Elkészítés: A hagymát megtísztitjuk, és sajtreszelől lereszeljük. Beletasszünk egy evőkanál darált piros paprikát, a paradicsomot, amiről lehúzzuk a bőrét. Megpároljuk, majd kevés őrölt paprikát egy pici halfűszert teszünk bele, és egy pohár vizet. Addig főzzük, míg elfőli a levét, majd lesütjük zsírjára. Ismét felengedjük vízzel, beletesszük a haldarabokat, és már csak addig főzzük, amig a víz fele elfórr. A hal nagyon hamar kész van. Csusza tésztával tálaljuk..
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.