Kipróbálom az idén.
1 kg harcsafilé
2 kis fej vöröshagyma
5 dkg sertészsír
1 zöldpaprika
1 paradicsom
2 gerezd fokhagyma
1 kávés kanál őrölt bors
1 csapott evőkanál pirospaprika
2 evőkanál liszt
2 dl tejföl
só
A harcsa filét megmosom, felkockázom.
A vöröshagymát finomra vágom, kevés zsírban megfuttatom, és ráteszem a haldarabokat.
Néhány percnyi pirítás után beleteszem a feldarabolt zöldpaprikát, a paradicsomot, fokhagymát és meghintem piros paprikával és őrölt borssal.
Óvatosan megkeverem, felöntöm annyi vízzel hogy épp ellepje és fedő alatt megpárolom.
Amikor a hal már majdnem megpuhult, liszttel elkevert tejföllel besűrítem a levét.
Még egyszer felforralom.
Galuskával tálalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.