Hozzávalók:
10 db tojásból piskótát sütünk.
Töltelékhez: 25 dkg ráma, 15 dkg porcukor,1citromnak a leve, 2 ek kakaó, 30 dkg darált keksz, 1 dl rum, ( vagy 1 rumaroma,) 10 dkg darált dió, kekszes masszához 10 -15 dkg porcukor.
Elkészírése:
Töltelék: 1 Ráma 2/3 részét 15 dkg porcukorral, habosra keverünk 1 citrom levével. Majd a ráma többi részét 2 ek kakaóval,15 dkg porcukorral, 1 dl rummal, 30 dkg darált kekszet, 10 dkg darált diót, könnyedén összekeverünk
Az előbb elkészített krémet a piskóta tetejére,tesszük és a krém tetejére a kekszes masszát rátesszük
Nem baj ha a tetején kis hézagok maradnak, és porcukorral szórjuk meg a tetejét.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.