Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Házi ételízesítő

felvitel dátuma: 2011-12-13 19:01:50       mai nézettség: 1       nézettség: 1588
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:

1 kicsi zeller

1 közepes répa

1 közepes fehérrépa

1 csokor petrezselyem

1-2 nagy lestyán

3-4 zeller levél

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 120 perc

Elkészítés:

A zöldségeket megtisztítjuk, a zellert, répát, fehérrépát   a reszelő nagylyukú felén lereszeljük. A leveleket és a hagymát apróra vágjuk.

Tesibe tessük és sütőben alacsony hőfokon, nyitott ajtónál 1-2 órát szárítjuk. Közben néha átforgatjuk.

Elzárjuk a sütőt és benne hagyjuk egy éjszakára (ha este készítjük) ezalatt még száradni fog. Reggel megnézzük, ha már teljesen megszáradt összemorzsoljuk, vagy ledaráljuk. Ha nem teljesen száraz papírzacskóba tesszük és radiátoron folytatjuk a szárítását, vagy még rászárítunk a sütővel.

Szakács: Helga


Film link: http://ezmegaz-krinsz.blogspot.com/2011/12/hazi-etelizesito-keszitese-akar-telen.html

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.