Mártás:
2 dl ketchup saját házi készítésű de a másik is megfelel
1 evőkanál dijoni mustár
2 evőkanál méz
só, frissen őrölt bors
2 evőkanál tökmag olaj
2 gerezd zúzott fokhagyma
1 fél dl víz
9 db szép csírke comb
A fent említett mártás hozzávalóit jól elkevertem, majd a combokat alaposan megtísztítottam.
Tűzálló tálba helyeztem őket picit besózva, a fél deci vízet alá öntöttem.
Majd evvel a finom mártással leöntve helyeztem a sütőbe.
35 perc alatt finom puhára sül.
Az utolsó öt percben a fedelét a tepsinek levesszük hogy ropogós legyen.
Köretként burgonya pürét javasolok hozzá, kakukkfüves salátával.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.