Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves / hideg recept ( tálaláskor ) » Hideg alma leves

felvitel dátuma: 2014-06-30 19:48:42       mai nézettség: 1       nézettség: 1551
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:

1/2 kg alma

1 db citrom leve

15 dkg porcukor

2 db szegfűszeg

1/2 teáskanál fahéj

2 dl tejföl

1 csipet

1 púpos evőkanál liszt

1 dl főzőtejszín

Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 40 perc
Elkészítés:

Az meghámozott,apróra vágott almát  meglocsoljuk a citromlevével.

1 liter vizet felforralunk a porcukorral,szegfűszeggel és fahéjjal

Beletesszük az almát és puhára főzzük.

A sót és a tejfölt összekeverjük,majd adunk hozzá az alma levéből.

A lisztet és a tejszínt csomómentesre keverjük,majd elkeverjük a tejföllel és végül a leveshez adjuk.

Szakács: Nike


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.