Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Nyári receptek » Hideg burgonyakrém leves

felvitel dátuma: 2011-02-08 12:27:50       mai nézettség: 1       nézettség: 2122
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
50 dkg burgonya: 50 dkg
2 nagy póréhagyma: 2 db
só: csipetnyi
bors: csipetnyi
víz 1 db húskockával vagy húslé 1 l
margarin vagy vaj: 5 dkg
tejszín: 2 dl
Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 45 perc
Elkészítés:
A margarinon megdinsztejük (nem pirítjuk) a megtisztított karikára vágott póréhagymát és a burgonyát.
Felöntjük alaplével vagy vízzel.
Mefűszerezzük és kb. 45 percig főzzük. Ha megfőtt botmixerrel összetörjük míg krém nem lesz.
Ízesítjük még ha szükséges. Tejszínt öntünk bele, jól összekeverjük. Metélőhagymával díszítjük. Hidegen tálaljuk.
Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.