Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hidegtál étel receptek » Hideg tál

felvitel dátuma: 2011-04-15 11:58:00       mai nézettség: 1       nézettség: 4582
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

5 tojás

20 dkg gépsonka

15 dkg szeletelt sajt

Francia salátához-2 répa,egy közepes hagyma,20 dkg zöldborsó,egy majonéz,1 tejföl,só,bors,1e.k.porcukor,1 e.k.mustár

Díszítéshez-paradicsom,uborka,petrezselyemzöld.

Előkészületi idő: 60 perc


Elkészítés:

A tojásokat főzzük keményre.

A hozzávalókból készítsük el a francia salátát.

Vegyünk egy hosszúkás tálat ,aminek a közepére helyezzük el a francia salátát és rakjuk körbe sonka-sajt tekercsekkel,rakjuk rá a tojásokat,mellyeket vágjunk ketté hosszában.

Paradicsom,uborka és petrezselyemzöldel díszítjük a képen látható módon.

Szakács: Irénke


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.