2 db szép szál kígyóuborkát, 3 db duci, ress kovászos uborkát apró kockákra vágok. Turmixolom kovászos uborka levével. Aprított friss kapor kerül hozzá.
5 dl natúr joghurttal vagy kefirrel felöntöm.
Jéghidegen, uborka karikákkal tálalom.
Turbózhatjuk 1 fej apróra vágott lilahagymával, sűríthetjük, krémesíthetjük 1 db kockákra vágott főtt krumplival. Mindezzel együtt turmixolva.
Pirítunk mellé kettévágott, kissé megvajazott zsemlét, amire reszelt füstölt sajtot, vagy bármilyen sajtot szórunk vagy szeletelünk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.