Soha nem mertem hideg felöntőlét használni, de úgy látom, érdemes kipróbálni.
-1 1/2 liter víz
1/2 liter 10 % ecet
5 dkg só
2 kiskanál szalicil ez az eredeti recept
(natrium benzoat) ez van helyette tartósitó szer de én még mindég az eredeti recept szerint készitem
-cukor izlés szerint
-ez a lé elég egy ötliteres üvegre
-a hozzávalókat összekeverjük hidegen
az uborkát üvegekbe rakjuk,mellé csombort,kaprot , tormát
-mustármagot ,pár babérlevelet ,fekete egész bors
az összekevert levet ráöntjük
-1/2 órát pihentettjü s ha kell még pótoljuk a levet ,az üvegeket lezárjuk és mehet a kamrába
finom ropogós ,s ha használatkor kinyitod nem romlik meg
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.