Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Savanyúság / lekvár / befőtt étel receptek » Hidegen Eltett Uborka Télire

felvitel dátuma: 2014-08-31 20:37:56       mai nézettség: 1       nézettség: 1708
részletes recept
Hozzávalók 12 személyre:

-1 1/2  liter víz

1/2 liter  10 % ecet

5 dkg só

2 kiskanál  szalicil   ez az eredeti recept

 (natrium benzoat) ez van helyette tartósitó szer  de én még mindég az eredeti recept szerint készitem

-cukor izlés szerint

-ez a lé elég egy  ötliteres  üvegre

Előkészületi idő: 30 perc


Elkészítés:

 -a hozzávalókat  összekeverjük hidegen

az uborkát  üvegekbe rakjuk,mellé csombort,kaprot ,  tormát

-mustármagot ,pár babérlevelet ,fekete egész bors

az összekevert levet ráöntjük

-1/2 órát pihentettjü s ha kell még pótoljuk a levet  ,az üvegeket lezárjuk és mehet a kamrába

finom ropogós ,s ha  használatkor kinyitod nem romlik meg

Szakács: Lívia


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 Zsuzsanna Fábián 2014 szeptember 01

Soha nem mertem hideg felöntőlét használni, de úgy látom, érdemes kipróbálni.

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.