Gyonyoru lett a hidegtál!!!!!!!!!!!! Ezt mindenki szívesen megkóstolná!
4 nagy csiperke gomba
1cs. pulyka sonka
1 cs. füstölt trapista sajt
8 szelet pulykamell szelet
4+4 főtt tojásból krém
2db. zöld paprika
1-1cs. lapka sajt, 1 mozarella, 1 tihanyi camambert,
8 db. csirke máj,
1 cs. szeletelt füstölt bacon szalonna
Egy kevés: hagyma, olaj, só, bors, mustár, majonéz, petrezselyem zöld, 1 zsemle, panír, 25 dkg. túróból körözött, szezámmag
+ díszítés
Sonka tekercs:
A 4 főtt tojásból tojáskrémet készítek és betöltöm.
A szeletelt trapistát csak ketté hajtom, a mozarellát és a camambert szeletelem.
A pulyka melleket kirántom:
Kaszinótojás:
Levágom a tojások végeit, majd megfelezem őket. A sárgákból krémet keverek pici vajjal és ízesítem sóval, borssal, mustárral,majonézzel. Betöltöm a tojásokat.
Sajt csiga:
1-1 lapkasajtot egymásra teszek és felcsavarom. 4 db-ra vágom és szezámmagba meggörgetem, szőlővel megtűzöm.
Töltött paprika:
Körözöttet készítek ( lágy, akkor zsemlemorzsát kell adni hozzá) és megtöltöm a paprikákat, majd karikákra szeletelem.
Rántott gombafejek:
Töltelék: A gomba reszelt szárát megdinsztelem hagymával és beáztatott zsemlével, sóval, borssal, apró paprika kockákkal összedolgozom. Panírozom és sütöm.
Baconba göngyölt csirkemáj:
A májat sóval, borssal, pici paprikával ízesítem és baconba csavarom. Sütőben alufólia alatt megsütöm.
Díszítés:
Egy szép tálcára, vagy pecsenyés tálra fodros salátát teszek és ízlésesen elhelyezem rajta a finom ételeket. Paprikával, paradicsommal, perezselyemzölddel, uborkával, naranccsal és eperrel díszítem.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.