Nagyon mutatós , és biztosan nagyon finom is! Ki fogom próbálni!
Tészta:
Krém:
Egy kis Konyhaművész Tálkában felfuttatjuk a szalagálét, 3 ek langyos tejben.
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk a TW Duplafalú Kelesztőben, 3 cipóra osztjuk. A Gyúrólapon a Nyújtó segítségével nagyon vékonyra nyújtjuk, tepsi hátán vagy Szilikon Sütőlapon megsütjük. (én most tepsi hátán sütöttem, mert foglaltak voltak a Szilikon Sütőlapjaim)
A krémhez 3 dl tejet, 3 kanál cukorral, 2 vaníliás cukor, 3 kanál liszttel sűrű péppé főzzük a Mirage 2,5 l-es főző Edényünkben. Mikor teljesen kihűlt hozzáadunk 23 dkg porcukrot, 15 dkg vajat vagy margarint, amit előzőleg habosra keverünk a Konyhaművész Pro Tálban.
A lapokat megtöltjük, porcukrozzuk. Másnap szeletelhető.
Javasolt Tupperware Termékek:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.