Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hólabda

felvitel dátuma: 2011-12-01 15:52:47       mai nézettség: 1       nézettség: 1070
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

40 dkg liszt

1 margarin

3 kanál cukor

1 sütőpor

20dkg porcukor

4 tojás

15dkg darált mák,15dkg darált dió

lekvár

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

40 dkg lisztet elkeverünk 1 sütőporral,3 evőkanál cukorral.

Bele morzsolunk 1 margarint és a 4 tojás sárgáját!!

Ezeket alaposan öszegyúrjuk!2-3milliméter vastagságra kinyújtjuk,és pogácsa szaggatóval korongokat szaggatunk!

A 4 tojás fehérjét kemény habbá verjük a 20dkg porcukorral.

Elfelezzük egyik felébe darált mákot,másikba dió keverünk!!A korongok tetejére halmokat teszünk belőle!!

Előmelegített sütőben világosra sütjük!

Teljes hülés után a korongok alját lekvárral megkenjük,és kettőt össze ragasztunk.

Vaníliás porcukorba meghempergetjük!

Jól zárható fém dobozban sokáig eltartható!!

Szakács: Erdy


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 anna51 2011 december 01

Nagyon koszi, én csak diósan ismertem, de az idén mákos is lesz.

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.