NAGYON JÓL NÉZ KI .ÉS GUSZTUSOS !
A kicsontozott sertésbordaszeleteket jól kiveregetjük. Sóval, borssal ízesítjük, kevés olajon mindkét oldalát megsütjük. A kenyérszeleteket ugyanabban az olajban ropogós pirosra sütjük. Itatósra szedjük. A tojásokból négy tükörtojást sütünk. Előmelegített tányérra helyezzük a pirítóst, ráfektetjük a hússzeletet és beborítjuk a tükörtojással. Kapribogyóval és pirospaprikával meghintjük, hasábburgonyával, csemege uborkával és céklával körítjük.
Én pirítós nélkül készítettem, van ahol anélkül tálalják.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.