A tojásokat a cukorral és a vaníliás cukorral a Mesterszakács Habüstben gőz felett habosra verjük a Mesterfogás Habverővel.
A gőzről levéve addig keverjük, amíg sűrű és hadszerű nem lesz.
Ekkor hozzáadjuk a citrom héját, a lisztet és a meglangyosított vajat, majd a jól kikeverjük a tésztánkat.
Tovább keverjük.
A masszát kivajazott, lisztezett Virág Formájú Szilikon Tortaformába töltjük a Mesterfogás Szilikon Keverő segítségével és közepesen forró sütőben megsütjük.
A kisült tortát kettő vagy három részre vágjuk, megkenjük barackízzel és a tetejére porcukrot szórunk.
Elkészítéséhez javasolt Tupperware Termékek:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.