Hortobágyos húsos palacsinta: Kész pörkölt Kész palacsinta 3 evőkanal Liszt 3 dl Tej Fel kis pohár Tejföl
A palacsintat megcsinalom es töltetlenül hagyom míg el nem készítem a tölteléket.A pörköltböl a húst kiszedte és Szalai szedem. A levét felraktam melegíteni vagyis felforraljam. Addig míg melegszik egy kisebb tálba rakok lisztet és a tejfölt és géppel úgy összedolgozzuk hogy csomomentesre és tejjel felhigítom. És amikor felfort a pörkölt lé akor be rántom a lét és addig foralom míg be nem sürüsödik. Ha kész a húst megmelegítettem ha hideg rárakni a palacsinta tésztára a közepére egy kanál lét rakok rá és úgy össsze hajtom a palacsintát és a tányér rá rakom és leönteni meg a tetejét lével.és a tetejére meg egy kis tejfölt lehet rakni. Nagyon finom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.