Jutkám, ez is egy nagyszeru recept, mint valamennyi Toled! Van a fagyasztóban sult csirkemell, ami bizony eléggé száraz, úgyhogy ez a recepted is sikeres lesz nálunk. Koszike és várom a tobbit is!
1o dkg teljeskiörlésű tönkölybúzaliszt
2 teáskanál búzasikér
1 tojás
2 dl tej
0,5 dl szódavíz
csipet só
Töltelék:
maradék sülthús
2 db főtt tojás
2 kanál tejföl
só
bors
Panírozáshoz:
5 dkg liszt
2 db tojás
10 dkg szezámmagos zsemlemorzsa
2 dl olaj a kisütéshez
Tartármártáshoz:
1 kis tubus majonéz
1/2 pohár tejföl
A hozzávalókból palacsintát készítünk /ebből nekem 5 db lett/
Amikor a palacsinta készen van megtöltjük a töltelékkel, henger alakura csavarjuk, két végét bedugjuk.
Liszt, tojás, zsemlemorzsa és forró olajban pirosra sütjük.
Tálaláskor tartármártással meglocsoljuk és sült krumplival vagy sült zöldséggel kínáljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.