Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek receptek » Hortobágyi húsos palacsinta tartárral

felvitel dátuma: 2012-09-24 08:56:28       mai nézettség: 1       nézettség: 2706
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

Palacsintához: 2 tojás, liszt, tej, csipet és cukor, szódavíz, kicsi olaj. Szokásos sűrűségre készíteni, kb. 15 db.

TöltelékhezPörkölt, elkészítve kb. 20 dkg. Megdarálom, 10 dkg.margarint és 1 dl. tejfelt keverek hozzá, az ízeket kissé erősítem: , bors kerül még bele.
Tartár: fele tejfel, fele majonéz, kevés cukor, mustár  és bors.

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 20 perc

Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

A palacsintát előre kisütöm.
A pörköltöt a szokásos módon készítemhagyma, fokhagyma, gondolatnyi őrölt kömény, piros paprika, , bors, lassú tűzön főzöm, kevés borral felöntöm.

A palacsintát kiterítem, a középső 2/3-ot megkenem a töltelékkel, két oldalát behajtom, feltekerem.
Liszt, tojás, prézlibe mártom, majd gyorsan átsütöm.
Még melegen tálalom a tartárral.

Szakács:


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.